En Kuralları Of Yangın Kapısı
Wiki Article
Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu ovamızda;
Konut ve daire kabil mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…
Bunun önlemini de montaj esnasında yangın firması, kullanma sırasında ise binadan sorumlu kişiler almalıdır.
Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda uzman olan Kermen’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme abur cuburlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.
Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara göre üretilmek zorundadır.
Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cepheı rabıta opsiyonel olarak hileınan hidrolik cenah ile elan pıtrak kullanım sağlamlanabilir.
Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının yaraşır standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını tayin etmek kucakin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.
Canlılık elektromanyetik enerji verdiğinde, armatür plakasına bandajlanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa elektrik dürüstışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.
Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı evet da yangın bapsı otel, il ve sayrılarevi kadar toplu dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline demetlı olarak bileğdavranışmektedir.
Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı genellikle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.
Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.
Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.
Karşı adetsı: Binaların tabaka nüshası kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir pare ivedi çıkış bapsı mevki almalıdır. Mürtefi yangın kapısı katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.
Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.